Woontextiel

Ook hebben wij allerlei woontextiel in ons assortiment!

Ons assortiment is continu in beweging, zo hebben wij al een tijdje sierkussens in onze collectie,maar hebben wij er sinds ’22 ook allerlei andere leuke producten bij.

Tafelkleed pannenlap ovenwant textiel woontextiel plaid sierkussen

Plaids

Bij Foamworld hebben wij prachtige woon plaids van het merk unique living. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei varianten zoals fleece, teddy of zelfs gebreid/teddy. Deze mooie kwaliteit plaids te verkrijgen in verschillende maten als 150×200 of zelf 220×240!

Kom eens langs in onze winkel voor het actuele aanbod.

Sierkussens

Mooie sierkussens  maken sfeer in uw woonkamer of op uw loungebanken. Wij vernieuwen continu ons assortiment en hebben altijd volop keuze! Of U nu op zoek bent naar een strak kussen, een lekker aaibaar kussen, een rond kussen of misschien alleen op zoek naar een nieuw hoesje? Ook deze hebben wij altijd uitgebreid op voorraad.

Binnenkussens hebben wij in 40×40, 50×50, 60×60, 70×70, 40×60 en 40 rond. In Veren, polyethervlokken en polystervulling.

Tafelzeil

Tafelzeil, altijd een gezellige toevoeging aan de tuintafel of gewoon voor binnen. Ideaal met kleine kinderen die graag knutselen of verven aan tafel of als beschermlaag voor de tafel.

 In allerlei gezellige motieven of doorzichtig in een mooie kwaliteit,  al verkrijgbaar vanaf €5,- p/m

Plaids

In allerlei kleuren verkrijgbaar, in 150x200 tot 220x240!

Tafelzeil

Allerlei leuke motiefjes of gewoon doorzichtig, al vanaf €5,- p/m

Misschien ook interessant voor U?

Vragen over ons textiel assortiment?
We helpen U graag!