Slaap artikelen

Bij Foamworld hebben wij een uitgebreid assortiment in slaapartikelen, denk hierbij aan heerlijke matrassen, warme of koelere dekbedden en veel keuze in hoofdkussens.

Een goede nachtrust is "goud" waard!

 

Koudschuim

Matrassen

Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Erg belangrijk hierbij is dat het matras goed past bij uw lichaam, maar ook bij uw slaapwensen.

Matrassen zijn er in allerlei soorten en maten, met allerlei verschillende vullingen, van bonelvering tot pocketvering en van polyether tot koudschuim (HR-schuim).

Een goed matras bied de juiste ondersteuning aan uw lichaam, te hard is onprettig, maar te zacht is ook funest, kom eens langs in onze winkel voor een goed advies.

Hoofdkussens

Een goed matras is het halve werk, maar ook een goed hoofdkussen is enorm belangrijk om een heerlijke nachtrust te kunnen genieten.

Ook bij het kiezen van een hoofdkussen zijn er enkele aspecten erg belangrijk, als eerste natuurlijk persoonlijke voorkeur, wat voor soort slaper bent U? Wat is U lichaamsbouw? Maar ook een goede match met het matras is hierbij belangrijk.

Een dik en stevig kussen op een zacht matras of juist een stevig matras met een bijna plat kussen, beide zijn niet ideaal. Komt eens langs in onze winkel en ervaar hoe wij U slaapcomfort kunnen verhogen.

Dekbedden

Tenslotte het dekbed, de kers op de taart!

Wat voor dekbed past bij U? Heeft U het snel warm of bent u juist die enorme kouwkleum?

In ons assortiment hebben wij voor ieder wat wils. Synthetische dekbedden, donzen dekbedden of misschien wel een wollen dekbed. Ieder materiaal met zijn eigen kenmerken en voordelen.

 

 

bruce-mars-wBuPCQiweuA-unsplash

Matrassen

Vanaf 80cm breed tot 180cm breed, van 200cm lang tot 220cm lang.

Met koudschuim (HR schuim) of polyether.

maria-orlova-KLt-A6Yy5uk-unsplash

Hoofdkussens

Boxkussens, puntkussens, met neksteun, zonder neksteun. Allerlei soorten vullingen, voor iedereen wat.

kate-stone-matheson-uy5t-CJuIK4-unsplash

Dekbedden

Dekbedden van wol, dons, half veren, synthetisch in 1- en 2- persoons.

Misschien ook interessant voor U?

Vragen over ons slaap assortiment? We helpen U graag!