Slaap artikelen

Bij Foamworld bieden wij alles voor een fantastische nachtrust! van Uniek bed tot matras, van hoofdkussen tot dekbed en van hoeslaken tot dekbedovertrek!

Alles in de mooiste merken zoals o.a. Silvana, Polypreen, Ducky Dons, Cinderella, Damai en Beddinghouse.

Wij bij Foamworld hebben het!

Een goede nachtrust is “goud” waard!

slapen dekbed hoofdkussen matras boxspring matras op maat silvana polypreen donzen dekbed

Fantastisch slapen

Fantastisch slapen is enorm belangrijk, een goede nachtrust bevorderd niet alleen de gezondheid, maar zorgt er ook voor dat U zich goed voelt. Geen rug of nekklachten, geen hoofdpijn door slechte hoofdkussens, een mooi, tijdloos en duurzaam bed en met plezier iedere avond uw bed instappen.

Wij bij Foamworld hebben echt kennis van zaken, wij weten wat er in onze matrassen zit en hebben er ook verstand van, goede matrassen voor prima prijzen, maar ook goed advies, een matras wat past bij uw wensen, maar ook bij uw lichaam. Een hoofdkussen dat past bij U, maar ook bij uw matras en ook heel belangrijk, hoge kwaliteit waar U jarenlang plezier van heeft, dat vinden wij bij Foamworld het aller belangrijkste!

Bed onderstel

Sinds kort bieden wij onze eigen UNIEKE bed aan!

Deze boxsprings bestaan uit 100% puur polyether schuim en zijn helemaal naar eigen smaak en wens samen te stellen.

De grootste voordelen even op een rijtje:

  • Piept niet / kraakt niet (super handig voor de acrobaten onder ons);
  • Geschikt voor ieder type mens, groot of klein, super slank of extra gespierd het maakt niet uit.
  • Geschikt voor iedere vloer of ondergrond.
  • Onverslijtbaar!! Gaat een leven lang mee en ben je de kleur beu? Kom je gewoon terug en koopt U gewoon een nieuwe hoes!
  • Uit te breiden met allerlei leuke accessoires zoals sluimerrollen en poefjes in matchende stof.
  • NOOIT meer tenen of schenen stoten aan het bed!

Te bestellen in 1-persoons (90cm) en 2-persoons (140, 160, 180cm breed), 200cm lang, 210 of misschien wel 220cm, wij maken hem precies zoals U dat wil!

U heeft al een 1- persoons bed vanaf €599,99 en een 2-persoons boxspring vanaf €999.99 (ex. matras)

Een investering voor het leven!

Matrassen

Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Erg belangrijk hierbij is dat het matras goed past bij uw lichaam, maar ook bij uw slaapwensen.

Matrassen zijn er in allerlei soorten en maten, met allerlei verschillende vullingen, van bonelvering tot pocketvering, van latex tot viscose (traagschuim) en van polyether tot koudschuim (HR-schuim).

Een goed matras bied de juiste ondersteuning aan uw lichaam, te hard is onprettig, maar te zacht is ook funest, kom eens langs in onze winkel voor een goed advies.

Wij verkopen goede matrassen voor een eerlijke prijs!

Hoofdkussens

Een goed matras is het halve werk, ook een goed hoofdkussen is enorm belangrijk om een heerlijke nachtrust te kunnen genieten.

Ook bij het kiezen van een hoofdkussen zijn er enkele aspecten erg belangrijk, als eerste natuurlijk persoonlijke voorkeur, wat voor soort slaper bent U? Wat is U lichaamsbouw? Maar ook een goede match met het matras is hierbij belangrijk.

Een dik en stevig kussen op een zacht matras of juist een stevig matras met een bijna plat kussen, beide zijn niet ideaal. Komt eens langs in onze winkel en ervaar hoe wij U slaapcomfort kunnen verhogen.

Wij hebben een uitgebreide collectie aan Silvana kussens, anti allergische kussens, veren hoofdkussen, stevige kussens, soepele kussens, kortom voor ieder wat wils! En voor iedere portemonnee, wij verkopen al hoofdkussens vanaf €19.95!

Matrassen

Vanaf 80cm breed tot 180cm breed, van 200cm lang tot 220cm lang. Met koudschuim (HR schuim) of polyether.

Beddengoed

Prachtige dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons, 1-persoons, 2-persoons en lits jumeaux!

Dekbedden

Dekbedden van wol, dons, half veren, synthetisch in 1- en 2- persoons.

Misschien ook interessant voor U?

Vragen over ons slaap assortiment?
We helpen U graag!