Traagschuim

Traagschuim, ook wel bekend als visco-elastische schuim, viscose-schuim, memory foam of nasa-schuim is een bijzondere schuim die zich perfect vormt naar uw lichaam.

Deze schuim is perfect geschikt als super comfortabele topper!

traagschuim nasa schuim visco elastische schuim tempur foam matras traagschuim topper

Wat is traagschuim?

Traagschuim, ook wel bekend als visco-elastische schuim, viscose-schuim of nasa-schuim is een bijzondere schuim die zich perfect vormt naar uw lichaam. Deze mooie schuim is ontwikkeld in de ruimtevaart, vandaar ook de bijnaam nasa-schuim. Viscose schuim is een soepel materiaal wat erg temperatuur gevoelig en word soepeler wanneer het warmer word en voelt dus wat steviger als het koud is.

Deze schuim verkopen wij enkel in 5cm dikte.

Toepassingen met traagschuim

Traagschuim is niet geschikt als zitkussen of matras, echter wel als laag bovenop een stuk koudschuim of polyetherschuim. Traagschuim is een druk verlagende schuim en vormt zich een beetje om uw lichaam heen en is dan ook bijzonder geschikt als topper.

Traagschuim heeft net als koudschuim een open celstructuur en zorgt dus voor goede ventilatie, echter doordat U er een beetje in wegzakt kan deze schuim juist als wat warmer ervaren worden.

Matras topper

Viscose schuim is bij uitstek geschikt als een heerlijke topper vanwege de druk verlagende kenmerken.

Topper vernieuwen

Heeft U al een topper, maar ligt deze niet meer zoals U graag zou willen? Vul hem dan eens op nieuw met bijvoorbeeld viscoseschuim of met een van onze heerlijke HR-schuimen (koudschuimen).

Topper op maat

Ook toppers kunnen op maat gemaakt worden! Compleet bekleed met tijk, in de vorm die U wilt, in de soort en kwaliteit die U wens.

Misschien ook interessant voor U?

Vragen over traagschuim?
We helpen U graag!

Lees meer