Koudschuim

Koudschuim, ook wel bekend als HR schuim, biedt optimale ondersteuning, een goede drukverdeling en heeft ook een hoge mate van ventilatie door de open structuur. Koudschuim is erg duurzaam en vormvast. 

koudschuim schuim groothandel profielen leiding sponsjes stroken sponsje polyether

Wat is koudschuim?

Koudschuim, ook bekend als HR schuim, valt onder de categorie comfortschuimen. HR staat dan ook voor High Resilience, schuim met een hoge veerkracht.

Koudschuim biedt optimale ondersteuning, drukverdeling en heeft ook een hoge mate van ventilatie door de open structuur. Koudschuim is erg duurzaam en vormvast.

HR schuim is beschikbaar in verschillende kwaliteiten, voor verschillende doeleinden.

Kom eens naar onze winkel en ervaar zelf de verschillen.

Toepassingen voor koudschuim

Koudschuimen zijn perfect geschikt voor zitten, liggen en slapen (afhankelijk van het soortelijk gewicht en de hardheid) en worden ook veelal gebruikt in de meubelindustrie en matrassenindustrie. 

Van een goede koudschuim heeft U jarenlang zit en slaap plezier. 

Op zoek naar een nieuwe topper, topper op maat of een koudschuim matras, een op maat gemaakt matras? De zitkussens  van uw bank vervangen omdat ze niet meer lekker zitten? Of heerlijk comfortabele kussens voor in uw caravan, camper of boot? Wij bij Foamworld bieden de oplossing voor U! Enkel en alleen de vulling of compleet met nieuwe stoffering.

Hoogwaardige kwaliteit schuimen, hoogwaardige meubelstoffen en buitenstoffen en prachtig gemaakt door een professioneel atelier.

Kijk ook eens bij Kussens op maat of Matrassen op maat.

Kussens

De kussens van uw bank opnieuw laten vullen of comfortabele kussens voor in de caravan, camper of boot. Wij bij Foamworld hebben het!

Alles op maat

Wij maken alles op maat, groot of klein, dik of dun, speciaal voor U gemaakt in de kwaliteit die U wilt.

Matrassen

HR schuim wordt veelal gebruikt in de meubel- en matrassenindustrie. Ook voor heerlijke matrassen op maat bent U bij ons aan het juiste adres!

Misschien ook interessant voor U?

Vragen over koudschuim?
We helpen U graag!

Lees meer