Kussen op maat

Kussen op maat bij Foamworld!

Bij Foamworld maken wij alles perfect voor U op maat of het nu gaat  om rechte kussens of model kussens, het is geen probleem.

Denk hierbij aan loungebank kussens of tuinstoel kussens, maar ook kussens voor in uw caravan, camper of boot, enkel de vulling of compleet met professionele stoffering.

kussen op maat koudschuim op maat polyether op maat maatwerk camperkussens loungebank kussens caravankussen bootkussen

Kussen op maat

Heerlijk zitten in uw tuin op uw zelf getimmerde loungebank, lekker zitten en slapen in uw zelf gebouwde camper of gewoon een compleet nieuw kussenset in caravan, stacaravan of boot. Maatwerk is wel aan ons besteed! Wanneer U langs komt in onze gezellige winkel gaan we kijken naar verschillende materialen, een lekker stevige polyether of misschien wat meer comfort met één van onze heerlijk comfortabele koudschuimen (HRschuim).

Wanneer we weten welke schuimen U graag wilt gebruiken in uw kussens kunnen we kijken naar een mooie stof, wij hebben allerlei mooie meubelstoffen op voorraad en ook stalenboekjes voor nog meer keus. Wij hebben al meubelstof vanaf €10 p/m.

Vervolgens maken we een prijsopgave en kunt U uw bestelling plaatsen.

Bij Foamworld maken wij alles perfect voor U op maat! Of het nu gaat om camper kussens, caravan kussens, boot kussens, loungebank kussens of ander maatwerk. Neem goede mallen mee van papier, karton of textiel zodat we samen even kunnen kijken.

Wanneer U langs komt in onze winkel kunt U de diversen soorten schuimen komen ervaren en samen met een professioneel advies komen we tot het kussen wat perfect bij uw wensen past.

Enkel op zoek naar nieuwe vulling? Kijk eens bij kussens hervullen.

Toepassingen voor kussens op maat

Wij maken voor U de mooiste kussens voor op uw loungebank, enkel de vulling of compleet met professionele stoffering met één van de prachtige buitenstoffen uit onze collectie. Waterdicht of waterafstotend met een hoge UV bestendigheid! Het is dus ook mogelijk om bestaande kussens of kussensets te hervullen of vernieuwen, ook dit is geen enkel probleem.

Ook de kussens voor in de caravan, camper of boot, behoren tot de mogelijkheden. Wij hebben ook een uitgebreid assortiment aan prachtige meubelstoffen al v.a. €10,- p/m.

Zelfs contoursnijden om zo unieke vormen na te maken is geen probleem.

Loungebank

Kussens groot en klein, allerlei vormen en diktes, zowel zittingen als rugleuningen.

Carvan of Camper

De kussens opnieuw laten vullen en een matras op maat laten maken, bij ons kan het!

Boot

Lekker zitten op een heerlijk kussen, gestoffeerd in een prachtige waterdichte buitenstof met een hoge UV bestendigheid.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden met schuimrubber op maat. Neem hiervoor contact met ons op.

Misschien ook interessant voor U?

Vragen over kussens op maat?
We helpen U graag!