Schuimrubber groothandel

Wij leveren schuimen voor het beschermen of verpakken van producten, voor het isoleren van geluid, verbeteren van de akoestiek, kubussen om zelf te stofferen, profielen, profielplaten en nog veel meer! 

Schuimrubber, polyether, koudschuim (HR-schuim), en nog veel meer! Informeer naar de mogelijkheden.

hdr

Schuimrubber voor professionals

Bent U op zoek naar een partner in schuim, hoogwaardige schuimen, vele mogelijkheden tegen een scherpe prijs?

Als schuimverwerker hebben wij contact met alle grote schuimproducenten en kunnen daardoor een zeer groot scala van diverse schuimen aanbieden.

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor U kunnen betekenen!

Toepassingen met schuimrubber

Wij leveren schuim voor het beschermen of verpakken van producten, voor het isoleren van geluid, verbeteren van de akoestiek, kubussen om zelf te stofferen, profielen, profielplaten en nog veel meer!

Schuim om te verwerken in de bouw, schuim om de verpakken, schuim of schoon te maken, denk bijvoorbeeld aan mini cilindertjes om de binnenkant van leidingen te reinigen, verzin het maar en wij maken het voor U!

hdr

Kwaliteit

Wij werken enkel met de beste materialen, samen met de vele mogelijkheden en de jarenlange ervaring komen wij tot een nauwkeurig eindproduct.

IMG_20211016_084601_resized_20211017_075833197

Professioneel

Profielen voor in de bouw, matten voor in de sportsector, kleine proppen om de binnenkant van leidingen te reinigen, mini sponsjes voor allerlei doeleinde en ga zo maar door.

IMG_20210819_143618_resized_20210905_084029756

Verbeelding

Wij kunnen, zolang het een recht snijvlak heeft, alles maken wat de verbeelding kan bedenken, profielen, punten, cilinders, blokken, plaatjes, sponsjes.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden met schuimrubber op maat. Neem hiervoor contact met ons op.

Misschien ook interessant voor U?

Vragen over schuimen? We helpen U graag!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?