Matras op maat

Een matras op maat in een afwijkende maatvoering of afwijkende vorm? Geen probleem. Een mooi matras in de vorm van de punt van uw boot? Of bijvoorbeeld een frans bed in uw caravan? Wij maken het! Alleen maar de beste materialen, hoogwaardige koudschuim en mooie tijk. 

maatwerk naaiatelier kussens op maat hoezen kussenhoezen schuim topper op maat matras op maat

Matras op maat

Een mooi matras in de vorm van de punt van uw boot? Of bijvoorbeeld een frans bed in uw caravan? Ook wieg matrasjes op maat. Wij maken het!
Wanneer U een mal van textiel of papier/karton aanlevert, kunnen wij deze perfect na snijden, ook het stofferen met tijk is geen probleem.
Wij maken de matrassen precies in de maten die U nodig heeft in de kwaliteit die U graag wilt.
Kijk ook eens bij koudschuim voor meer informatie.

Caravan of Camper

U wilt graag een nieuw matras in uw caravan of camper, maar dit is geen standaard maat? Of misschien wilt u gewoon een goed matras van koudschuim (HR-schuim) speciaal voor u gemaakt?

Boot

Een matras in de vorm van een punt? Of Een matras met een bocht er in? Wij maken het! Maakt U een mooie mal of neem het oude matras mee, maken wij er een prachtig matras van in de kwaliteit die U zoekt!

Wieg matras op maat

Dat prachtige oude wiegje weer van zolder halen, maar het matrasje is oud en vies? Wij maken het perfecte matrasje op maat.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden met schuimrubber op maat. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Misschien ook interessant voor U?

Vragen over matrassen op maat?
We helpen U graag!