Noppenschuim

Bent u op zoek naar schuim, schuimrubber, polyether, koudschuim, HR-schuim, traagschuim, viscoseschuim, polypress? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij leveren van groothandel tot particulier van professional tot hobbyist. Of het nu gaat om kleine oplages of hele grote voor iedereen een passend aanbod!

Wat zijn de mogelijkheden met noppenschuim?

schuim schuim op maat schuimrubber sluimrollen koudschuim traagschuim polypress groothandel strip strook profiel isolatie

Noppenschuim is een schuimsoort met hierop noppen, punten of piramides. Daarom wordt dit schuim ook wel eens piramideschuim genoemd. Met noppenschuim is het mogelijk om ruimtes te voorzien van een betere akoestiek of voor geluidsisolatie. Dit kan nodig zijn in bijvoorbeeld een bedrijfspand waar U te maken heeft met galmen of geluidsoverlast en waardoor de productiviteit in het gedrang komt. Noppenschuim is vanzelfsprekend in opname- en geluidsstudio´s. Deze ruimtes moeten geheel geluiddicht zijn om externe geluiden tegen te houden. Verder kunnen er nog tal van ruimtes zijn waar het verstandig is om noppenschuim aan te brengen om geluidsoverlast te voorkomen. Denk aan de kinderopvang en in dierenasiels.

Goede plaatsing mogelijk met noppenschuim op maat

Wanneer U uw noppenschuim bestelt bij Foamworld, dan weet U zeker dat U bij ons als een schuim specialist de beste kwaliteit noppenschuim krijgt. Wij leveren standaard afmetingen noppenschuim van 120 x 200 centimeter en in een dikte van 5,5 centimeter. Heeft U afwijkende afmetingen nodig, omdat u te maken heeft kleinere afmetingen of bijzondere vormen? Of wilt U een dikkere basis en ander vormen van de noppen? Dan is het mogelijk om noppenschuim op maat te bestellen. Geef hiervoor de afmetingen, vormen of uw andere wensen aan ons door, dan kunnen wij goed bepalen of noppenschuim op maat voor U mogelijk is. 

slapen dekbed hoofdkussen matras boxspring matras op maat topper maatwerk

Noppenschuim op maat laten maken door Foamworld

Wilt U geluidsisolatie aanbrengen? Dan is noppenschuim hiervoor het beste materiaal. Noppenschuim kan relatief eenvoudig worden aangebracht, zonder dat er grote verbouwingen of constructiewijzigingen nodig zijn. Heeft U wel behoefte aan bepaalde afmetingen of diktes voor het noppenschuim? Dan kunt U noppenschuim op maat laten maken door Foamworld. Al jarenlang zijn wij de specialist in diverse schuimsoorten, waaronder noppenschuim. Er is veel mogelijk bij het op maat maken van uw platen noppenschuim. Wilt U uw wensen en mogelijkheden met ons bespreken? Neemt U dan gerust contact met ons op, wij leggen U graag onze werkwijze uit.

Matrassen op maat

Een mooi matras in de vorm van de punt van uw boot? Of bijvoorbeeld een frans bed in uw caravan? Ook wieg matrasjes op maat. Wij maken het!

Schuimrubber op maat

Foamworld biedt schuimrubber op maat in talloze mogelijkheden. We snijden hortizontaal, verticaal en contour. Wij zorgen voor een passende oplossing.
beddengoed bedlinnen cinderella dekbedovertrek beddinghouse damai

Over ons

Foamworld staat voor kwaliteit: wij werken enkel met de beste schuimen, schuimrubber, polyether, koudschuim en nog veel meer!

Wij voorzien onze klanten, van de professional tot hobbyist, van deskundig advies en staan garant voor kwalitatief hoogwaardig producten. 

Onze klanten

“Dit vriendelijke stel geeft duidelijk advies en goeie service.
Voor een stevig maar soepel koudschuimmatras v 10 cm dik voor mijn hefbedje in mijn camper was ik hier aan het juiste adres! Fijn proefliggen, meteen op maat gesneden en zo in mijn busje geschoven 🙂
Inmiddels ook mijn zithoekkussens er op maat laten snijden om zelf te bekleden. De rechte randen wilde ik graag rond, dat ging perfect door de uiteinden aan mekaar te plakken met schuimlijmspray. “
Top!

Heleen
Google review

“Ik heb er na waterschade op mijn boot de foam stukken voor mijn bootkussens en de matrassen voor in de punt laten maken. Super geholpen door Linda en ze heeft zelfs geholpen met de afwijking in de mallen die ik had gemaakt. Alles was in een paar weken klaar. Heel erg tevreden over het resultaat. Top.”

Ron
Google review

Foamworld winkel

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 9.00 – 16.00


Correspondentie
Tiendstraat 41
701 BP Helmond
info@foamworld.nl
0492 – 537 222

Vragen over schuimen?
of één van onze andere producten?

We helpen U graag verder!