Matras op maat Eindhoven

Bent u op zoek naar schuim, schuimrubber, polyether, koudschuim, HR-schuim, traagschuim, viscoseschuim, polypress? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij leveren van groothandel tot particulier van professional tot hobbyist. Of het nu gaat om kleine oplages of hele grote voor iedereen een passend aanbod!

Zorg weer voor comfort met een matras op maat in Eindhoven

schuim schuim op maat schuimrubber sluimrollen koudschuim traagschuim polypress groothandel strip strook profiel isolatie

Heeft U één of meerdere matrassen die buiten de standaardmaten vallen en moeten ze vervangen worden? Wanneer U geen standaardmaat heeft, dan kan het lastig zijn om een passend matras te vinden. Een afwijkende maat matras zou U thuis kunnen vinden in kinderledikanten, wiegjes of als uzelf een bed heeft gemaakt zonder met de standaardmaten rekening te houden. Daarnaast hebben caravans, campers en boten vaak ook afwijkende maten matrassen. Toch moeten ook deze matrassen eens vervangen worden. In dit geval kunt u kiezen voor een matras op maat in Eindhoven. Een matras op maat in Eindhoven kan bij U in de buurt en wel bij Foamworld.

Hoe een matras op maat maken in Eindhoven?

Waar U ook een matras op maat wilt aanbrengen, welke afmetingen en vorm deze ook moet hebben, een matras op maat maken in Eindhoven kan bij Foamworld. Wij maken uw matrassen op maat van bijvoorbeeld schuimrubber. Schuimrubber is een veel gebruikt materiaal in de matrassen productie. Het poreuze schuim staat bekend om de goede verende eigenschappen en is daarom zeer geschikt voor een matras. Natuurlijk kunt U bij ons ook een matras op maat maken in Eindhoven, van koudschuim. Koudschuim ookwel bekend als HR schuim of comfortschuim heeft goede eigenschappen met betrekking tot de ventilatie, veerkracht, comfort en een goede drukverdeling als U op de matras ligt.

slapen dekbed hoofdkussen matras boxspring matras op maat topper maatwerk

Een matras op maat laten maken in Eindhoven bij Foamworld

Heeft U thuis, in de caravan, camper of in de boot één of meerdere matrassen in een afwijkende maat? Wanneer uw matrassen aan vervanging toe zijn, neem dan contact op met Foamworld. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd als groothandel in schuimrubber en polyether. Ook hebben wij een winkel en U kunt online uw bestellingen plaatsen. Wanneer U bij ons langskomt met de oude matras of met een mal, dan is een matras op maat laten maken in Eindhoven snel gebeurd. Kom dus gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op als U meer wilt weten over onze dienstverlening.

Matrassen op maat

Een mooi matras in de vorm van de punt van uw boot? Of bijvoorbeeld een frans bed in uw caravan? Ook wieg matrasjes op maat. Wij maken het!

Schuimrubber op maat

Foamworld biedt schuimrubber op maat in talloze mogelijkheden. We snijden hortizontaal, verticaal en contour. Wij zorgen voor een passende oplossing.
beddengoed bedlinnen cinderella dekbedovertrek beddinghouse damai

Over ons

Foamworld staat voor kwaliteit: wij werken enkel met de beste schuimen, schuimrubber, polyether, koudschuim en nog veel meer!

Wij voorzien onze klanten, van de professional tot hobbyist, van deskundig advies en staan garant voor kwalitatief hoogwaardig producten. 

Onze klanten

“Dit vriendelijke stel geeft duidelijk advies en goeie service.
Voor een stevig maar soepel koudschuimmatras v 10 cm dik voor mijn hefbedje in mijn camper was ik hier aan het juiste adres! Fijn proefliggen, meteen op maat gesneden en zo in mijn busje geschoven 🙂
Inmiddels ook mijn zithoekkussens er op maat laten snijden om zelf te bekleden. De rechte randen wilde ik graag rond, dat ging perfect door de uiteinden aan mekaar te plakken met schuimlijmspray. “
Top!

Heleen
Google review

“Ik heb er na waterschade op mijn boot de foam stukken voor mijn bootkussens en de matrassen voor in de punt laten maken. Super geholpen door Linda en ze heeft zelfs geholpen met de afwijking in de mallen die ik had gemaakt. Alles was in een paar weken klaar. Heel erg tevreden over het resultaat. Top.”

Ron
Google review

Foamworld winkel

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 9.00 – 16.00


Correspondentie
Tiendstraat 41
701 BP Helmond
info@foamworld.nl
0492 – 537 222

Vragen over schuimen?
of één van onze andere producten?

We helpen U graag verder!