Koudschuim matras op maat

Bent u op zoek naar schuim, schuimrubber, polyether, koudschuim, HR-schuim, traagschuim, viscoseschuim, polypress? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij leveren van groothandel tot particulier van professional tot hobbyist. Of het nu gaat om kleine oplages of hele grote voor iedereen een passend aanbod!

Een comfortabele nachtrust met een koudschuim matras op maat

schuim schuim op maat schuimrubber sluimrollen koudschuim traagschuim polypress groothandel strip strook profiel isolatie

Het belangrijkste onderdeel van een bed is het matras. Een matras moet comfortabel zijn en ondersteuning geven tijdens de nacht. Een matras moet ook goed kunnen ventileren. Ieder mens verliest ´s nachts vocht en een matras moet in staat zijn om vocht goed te kunnen afvoeren. U heeft hiervoor een matras nodig van het juiste materiaal. Deze eigenschappen vindt U in een koudschuim matras. Een koudschuim matras is bijzonder veerkrachtig en past zich aan de vormen van het lichaam aan. Toch veert de matras weer snel terug, zodat kuilvorming wordt vermeden. Heeft U een afwijkende matrasmaat nodig? Kies dan voor een koudschuim matras op maat.

Waarom een koudschuim matras op maat maken?

Een koudschuim matras op maat maken hoeft niet als U een matras met een standaard afmeting wilt vervangen. De standaardafmetingen worden door vrijwel alle bedden- en matrassenwinkels gehanteerd, zo ook bij Foamworld. Maar een koudschuim matras op maat kan wel nodig zijn, als U een matras heeft die niet aan de standaard afmetingen voldoet. Heeft U een caravan, een camper of een boot? De matrassen die hier gebruikt worden, zijn doorgaans smaller en hebben soms zelfs een afwijkende vorm. Ook in een kinderbed, wieg of poppenbedje wordt een kleinere matras gebruikt. Een koudschuim matras op maat maken kan dan ook bij Foamworld,

slapen dekbed hoofdkussen matras boxspring matras op maat topper maatwerk

Een koudschuim matras op maat laten maken bij Foamworld

Heeft u een goed matras nodig? Kies dan voor een koudschuim matras. Heeft u een afwijkende maat matras nodig? Een koudschuim matras op maat laten maken kan bij Foamworld. Alle afmetingen en vormen zijn mogelijk. Tevens kunt u in plaats van koudschuim, ook kiezen voor een schuimrubber matras op maat. Als schuim specialist, kunt u bij ons terecht voor tal van schuimsoorten. Kom langs in onze winkel met uw oude matras, maak een mal van de matras of neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van een koudschuim matras op maat.

Matrassen op maat

Een mooi matras in de vorm van de punt van uw boot? Of bijvoorbeeld een frans bed in uw caravan? Ook wieg matrasjes op maat. Wij maken het!

Schuimrubber op maat

Foamworld biedt schuimrubber op maat in talloze mogelijkheden. We snijden hortizontaal, verticaal en contour. Wij zorgen voor een passende oplossing.
beddengoed bedlinnen cinderella dekbedovertrek beddinghouse damai

Over ons

Foamworld staat voor kwaliteit: wij werken enkel met de beste schuimen, schuimrubber, polyether, koudschuim en nog veel meer!

Wij voorzien onze klanten, van de professional tot hobbyist, van deskundig advies en staan garant voor kwalitatief hoogwaardig producten. 

Onze klanten

“Dit vriendelijke stel geeft duidelijk advies en goeie service.
Voor een stevig maar soepel koudschuimmatras v 10 cm dik voor mijn hefbedje in mijn camper was ik hier aan het juiste adres! Fijn proefliggen, meteen op maat gesneden en zo in mijn busje geschoven 🙂
Inmiddels ook mijn zithoekkussens er op maat laten snijden om zelf te bekleden. De rechte randen wilde ik graag rond, dat ging perfect door de uiteinden aan mekaar te plakken met schuimlijmspray. “
Top!

Heleen
Google review

“Ik heb er na waterschade op mijn boot de foam stukken voor mijn bootkussens en de matrassen voor in de punt laten maken. Super geholpen door Linda en ze heeft zelfs geholpen met de afwijking in de mallen die ik had gemaakt. Alles was in een paar weken klaar. Heel erg tevreden over het resultaat. Top.”

Ron
Google review

Foamworld winkel

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 9.00 – 16.00


Correspondentie
Tiendstraat 41
701 BP Helmond
info@foamworld.nl
0492 – 537 222

Vragen over schuimen?
of één van onze andere producten?

We helpen U graag verder!