Koudschuim kussen

Bent op zoek naar een koudschuim kussen? Schuim op maat, schuimrubber, polyether, koudschuim, HR-schuim, traagschuim, viscoseschuim, polypress?

Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij leveren van groothandel tot particulier van professional tot hobbyist. Of het nu gaat om kleine oplages of hele grote voor iedereen een passend aanbod!

Een koudschuim kussen voor diverse toepassingen

kussen op maat schuim op maat koudschuim polyether bootkussen caravankussen camper kussens

Koudschuim kussens zijn erg geschikt om op te zitten en om op te liggen. Koudschuim kussens kunnen onder andere gebruikt worden in de meubelindustrie en matrassenindustrie. Een groot voordeel van koudschuim kussens is dat U hier jarenlang zit en slaap plezier van heeft. Of U nu opzoek bent naar vervangende kussens voor uw bank of op zoek bent naar een kussen voor uw caravan, bij Foamworld bent U aan het juiste adres.

Comfortabel met een koudschuim kussen op maat

Koudschuim heeft de eigenschap om stevig te zijn en vormvast. Hierdoor kunt U koudschuim ook gebruiken voor zitkussens. Zodra U op koudschuim zit of ligt, past het materiaal zich aan uw lichaam aan, maar veert direct terug wanneer U opstaat. Waar U ook een koudschuim kussen voor nodig heeft, het kan zijn dat U te maken heeft met kussens met een afwijkende maatvoering of vorm. Dit houdt in, dat U dergelijke kussens niet zomaar in de winkel kunt kopen. Ga dan naar Foamworld. Wij maken uw koudschuim kussen op maat, zodat U profiteert van een hoog comfort en een altijd passend kussen.

kussen op maat schuim op maat koudschuim polyether bootkussen caravankussen camper kussens

Een koudschuim kussen op maat maken door Foamworld

Wilt U een koudschuim kussen op maat maken? Dan kunt U hiervoor terecht bij Foamworld. Als verwerker van vele schuimsoorten, kunnen wij U helpen met een koudschuim kussen op maat. Geef ons de afmetingen door van het kussen of maak een mal als uw kussen ook afwijkende vormen heeft. Wij kunnen alle vormen en afmetingen aan. Hiervoor kunt U terecht in onze winkel in Helmond. U mag uiteraard ook eerst telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen als U meer wilt weten over hoe wij koudschuim kussens op maat maken. 

Matrassen op maat

Een mooi matras in de vorm van de punt van uw boot? Of bijvoorbeeld een frans bed in uw caravan? Ook wieg matrasjes op maat. Wij maken het!

Schuimrubber op maat

Foamworld biedt schuimrubber op maat in talloze mogelijkheden. We snijden hortizontaal, verticaal en contour. Wij zorgen voor een passende oplossing.
beddengoed bedlinnen cinderella dekbedovertrek beddinghouse damai

Over ons

Foamworld staat voor kwaliteit: wij werken enkel met de beste schuimen, schuimrubber, polyether, koudschuim en nog veel meer!

Wij voorzien onze klanten, van de professional tot hobbyist, van deskundig advies en staan garant voor kwalitatief hoogwaardig producten. 

Onze klanten

“Dit vriendelijke stel geeft duidelijk advies en goeie service.
Voor een stevig maar soepel koudschuimmatras v 10 cm dik voor mijn hefbedje in mijn camper was ik hier aan het juiste adres! Fijn proefliggen, meteen op maat gesneden en zo in mijn busje geschoven 🙂
Inmiddels ook mijn zithoekkussens er op maat laten snijden om zelf te bekleden. De rechte randen wilde ik graag rond, dat ging perfect door de uiteinden aan mekaar te plakken met schuimlijmspray. “
Top!

Heleen
Google review

“Ik heb er na waterschade op mijn boot de foam stukken voor mijn bootkussens en de matrassen voor in de punt laten maken. Super geholpen door Linda en ze heeft zelfs geholpen met de afwijking in de mallen die ik had gemaakt. Alles was in een paar weken klaar. Heel erg tevreden over het resultaat. Top.”

Ron
Google review

Foamworld winkel

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 9.00 – 16.00

Correspondentie
Tiendstraat 41
5701 BP Helmond
info@foamworld.nl
0492 – 537 222

Vragen over schuimen?
of één van onze andere producten?

We helpen U graag verder!