Camper matras op maat Eindhoven

Bent U op zoek naar camper matras op maat, topper op maat, schuim, schuimrubber, polyether, koudschuim, HR-schuim, traagschuim, viscoseschuim, polypress?

Dan bent U bij ons op het juiste adres, wij leveren van groothandel tot particulier van professional tot hobbyist. Of het nu gaat om kleine oplages of hele grote voor iedereen een passend aanbod!

Heeft U een nieuw camper matras op maat in Eindhoven nodig?

caravan camper matras op maat bootmatras koudschuim matras polyether maatwerk

Als het om de wijze van vakantie vieren gaat, dan staat voor Nederlanders kamperen zeker in de top 3. Duizenden Nederlanders trekken er jaarlijks met hun caravan, camper of vouwwagen op uit voor een vakantie in Nederland of het buitenland. Een camper is altijd praktisch ingedeeld. De schaarse ruimte moet zo optimaal mogelijk benut worden, zodat U er met meerdere mensen kunt leven. Dit is ook van invloed op de grootte van de matrassen. De bedden aanwezig in een camper, zijn meestal smaller en soms ook korter als het om slaapplaatsen voor kinderen gaat, misschien wel een frans bed in uw caravan? Als een dergelijke matras vervangen moet worden, dan kunt U een camper matras op maat in Eindhoven bestellen.

Waar een camper matras op maat maken in Eindhoven?

Helaas zult U in een reguliere bedden- of matrassenwinkel niet snel een matras vinden die passend is voor de bedden in uw camper. Een camper matras op maat maken in Eindhoven kan bij Foamworld. Bij ons weet U zeker dat U weer hoge kwaliteit matrassen in uw camper bedden kunt leggen, gemaakt van schuimrubber of heerlijke comfortabele koudschuim. Wij snijden voor U zeer nauwkeurig een afwijkende maat matras, maar ook als U een afwijkende vorm heeft. Wanneer U dit wenst, is het ook mogelijk om de matras te stofferen met tijk, zodat U deze direct en compleet in de camper kunt gebruiken.

slapen dekbed hoofdkussen matras boxspring matras op maat topper maatwerk

Een camper matras op maat laten maken in Eindhoven bij Foamworld

Onze bedrijfsnaam Foamworld mag U letterlijk nemen. Wij zijn al jaren dé groothandel op het gebied van diverse schuimsoorten. Wij leveren aan bedrijven voor allerlei toepassingen, maar ook aan particulieren. Wilt U een camper matras op maat laten maken in Eindhoven? Kom dan gerust langs in onze winkel in Helmond met een mal of de oude matras. Op basis hiervan snijden wij uw nieuwe camper matras. Wilt U toch eerst meer weten over het gebruik van de verschillende materialen of over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op, wij leggen de mogelijkheden graag uit.

Matrassen op maat

Een mooi matras in de vorm van de punt van uw boot? Of bijvoorbeeld een frans bed in uw caravan? Ook wieg matrasjes op maat. Wij maken het!

Schuimrubber op maat

Foamworld biedt schuimrubber op maat in talloze mogelijkheden. We snijden hortizontaal, verticaal en contour. Wij zorgen voor een passende oplossing.
beddengoed bedlinnen cinderella dekbedovertrek beddinghouse damai

Over ons

Foamworld staat voor kwaliteit: wij werken enkel met de beste schuimen, schuimrubber, polyether, koudschuim en nog veel meer!

Wij voorzien onze klanten, van de professional tot hobbyist, van deskundig advies en staan garant voor kwalitatief hoogwaardig producten. 

Onze klanten

“Dit vriendelijke stel geeft duidelijk advies en goeie service.
Voor een stevig maar soepel koudschuimmatras v 10 cm dik voor mijn hefbedje in mijn camper was ik hier aan het juiste adres! Fijn proefliggen, meteen op maat gesneden en zo in mijn busje geschoven 🙂
Inmiddels ook mijn zithoekkussens er op maat laten snijden om zelf te bekleden. De rechte randen wilde ik graag rond, dat ging perfect door de uiteinden aan mekaar te plakken met schuimlijmspray. “
Top!

Heleen
Google review

“We zijn super goed geadviseerd toen we nieuwe kussens voor de loungebank wilden.
Mooie keuze uit stoffen en het eindresultaat is echt heel mooi geworden. “

 

Tamara
Google review

Foamworld winkel

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 9.00 – 16.00

Correspondentie
Tiendstraat 41
5701 BP Helmond
info@foamworld.nl
0492 – 537 222

Vragen over schuimen?
of één van onze andere producten?

We helpen U graag verder!