Scheepjes Colour Crafter 1002 Ede

Verzending is een enorme belasting op het milieu, al ons garen ligt ook in onze gezellige winkel, komt U uit de regio? Kom dan bij voorkeur gezellig langs.

 3,75

Scheepjes Colour Crafter is een zijdezacht garen gemaakt van een superieure kwaliteit acryl, dat mooi glad blijft en niet pilt. De extra grote bollen van 100 gram lenen zich bij uitstek voor het breien of haken van grote woonaccessoires, zoals dekens en kussens, maar natuurlijk ook voor knuffels, amigurumi of kleding. Scheepjes Colour Crafter is verkrijgbaar in zeer veel sprekende kleuren, die allemaal vernoemd zijn naar Nederlandse en Belgische plaatsen. Dit bijzonder populaire garen is hypoallergeen en gemakkelijk in onderhoud. De aanbevolen naalddikte is 4.00mm. Een bol Scheepjes Colour Crafter weegt 100 gram en heeft een looplengte van 300 meter (garendikte DK).

Bij Foamworld hebben wij (normaal gesproken) alle kleuren van de Colour Crafter op voorraad, mocht U van een bepaalde kleur een wat grotere hoeveelheid nodig hebben, kan het zijn dat dit niet voorradig is, uw bestelling word zo spoedig mogelijk verzonden!

Samenstelling

100% Premium Acryl (Anti Pilling)

Pendikte 1

4 mm

Garendikte

DK

Gewicht

100 gram

Looplengte

300 meter

Stekenverhouding

20 st x 24 nld is 10 x 10 cm met 4 mm naalden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scheepjes Colour Crafter 1002 Ede” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vakantie

Momenteel zijn we GESLOTEN.
Vanaf 20 Augustus 2024 gaan wij open op onze nieuwe locatie!!
De Duivenakker 1a in Aarle-Rixtel!