Polyether matras

Bent u op zoek naar een polyether matras, schuim, schuimrubber, polyether, koudschuim, HR-schuim, traagschuim, viscoseschuim, polypress?

Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij leveren van groothandel tot particulier van professional tot hobbyist. Of het nu gaat om kleine oplages of hele grote voor iedereen een passend aanbod!

Hoe is het comfort met een polyether matras?

slapen dekbed hoofdkussen matras boxspring matras op maat topper maatwerk

Wanneer U op zoek bent naar een matras met uitstekende ondersteuning en een heerlijk comfort, dan moet U eens een polyether matras proberen. Polyether schuim heeft diverse gunstige eigenschappen, waardoor het materiaal goed in een matras verwerkt kan worden. Polyether is veerkrachtig en flexibel. Zodra U weer van de matras opstaat, veert het materiaal direct terug. U heeft met een polyether matras geen last van kuilvorming. Verder is het materiaal verkrijgbaar in een open celstructuur, voor een goede ventilatie. Polyether is verkrijgbaar in diverse dichtheden en hardheden.

Een polyether matras op maat volgens uw wensen

Een ander groot voordeel, is dat polyether gemakkelijk te versnijden is. Heeft u een camper, caravan of een boot waar U te maken heeft met matrassen in afwijkende maten? Als vervanging nodig is van de matras, laat dan een polyether matras op maat snijden bij Foamworld. Iedere afmeting of zelfs de vorm is door ons naar uw wensen te snijden. Omdat er veel verschillende dichtheden verkrijgbaar zijn, kunt U bij ons ook kiezen hoe hard of zacht uw matras op maat moet zijn. Overleg gerust met ons welke dichtheid voor een polyether matras op maat geschikt is voor U. Wij kunnen u hierbij goed adviseren. 

slapen dekbed hoofdkussen matras boxspring matras op maat topper maatwerk

Een polyether matras kopen bij Foamworld

Wilt U een goed matras en desgewenst ook een matras op maat? U kunt dan een polyether matras kopen bij Foamworld. Een polyether matras is altijd comfortabel en U kunt hierbij zelf een dichtheid kiezen die voor U geschikt is. Voor een matras met een afwijkende maat of vorm, kunt u bij ons een matras op maat bestellen. Wij snijden het polyether dan in de gewenste afmetingen of vorm. U kunt hiervoor terecht in onze winkel in Helmond of laat telefonisch, per e-mail of via het contactformulier uw wensen weten. Het is ook mogelijk om een matras op maat te laten maken van andere schuimsoorten, zoals schuimrubber of koudschuim. 

Matrassen op maat

Een mooi matras in de vorm van de punt van uw boot? Of bijvoorbeeld een frans bed in uw caravan? Ook wieg matrasjes op maat. Wij maken het!

Schuimrubber op maat

Foamworld biedt schuimrubber op maat in talloze mogelijkheden. We snijden hortizontaal, verticaal en contour. Wij zorgen voor een passende oplossing.
beddengoed bedlinnen cinderella dekbedovertrek beddinghouse damai

Over ons

Foamworld staat voor kwaliteit: wij werken enkel met de beste schuimen, schuimrubber, polyether, koudschuim en nog veel meer!

Wij voorzien onze klanten, van de professional tot hobbyist, van deskundig advies en staan garant voor kwalitatief hoogwaardig producten. 

Onze klanten

“Dit vriendelijke stel geeft duidelijk advies en goeie service.
Voor een stevig maar soepel koudschuimmatras v 10 cm dik voor mijn hefbedje in mijn camper was ik hier aan het juiste adres! Fijn proefliggen, meteen op maat gesneden en zo in mijn busje geschoven 🙂
Inmiddels ook mijn zithoekkussens er op maat laten snijden om zelf te bekleden. De rechte randen wilde ik graag rond, dat ging perfect door de uiteinden aan mekaar te plakken met schuimlijmspray. “
Top!

Heleen
Google review

“Ik heb er na waterschade op mijn boot de foam stukken voor mijn bootkussens en de matrassen voor in de punt laten maken. Super geholpen door Linda en ze heeft zelfs geholpen met de afwijking in de mallen die ik had gemaakt. Alles was in een paar weken klaar. Heel erg tevreden over het resultaat. Top.”

Ron
Google review

Foamworld winkel

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 9.00 – 16.00

Correspondentie
Tiendstraat 41
5701 BP Helmond
info@foamworld.nl
0492 – 537 222

Vragen over schuimen?
of één van onze andere producten?

We helpen U graag verder!