Piramideschuim

Bent u op zoek naar schuim, schuimrubber, polyether, koudschuim, HR-schuim, traagschuim, viscoseschuim, polypress, piramideschuim, akoestische schuim? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij leveren van groothandel tot particulier van professional tot hobbyist. Of het nu gaat om kleine oplages of hele grote voor iedereen een passend aanbod!

Wat kunt u met piramideschuim?

akoestiek akoestische schuim piramideschuim noppenschuim studioschuim muziek studio

Piramideschuim is een andere benaming voor akoestische schuim. Akoestische schuim kan noodzakelijk zijn, als U problemen heeft met de akoestiek of als U minder galm in bepaalde ruimtes wilt. Piramideschuim zijn schuimplaten die U bijvoorbeeld aan de muur of onder de tafel monteert voor een verbeterde akoestiek. De naam piramideschuim is niet toevallig gekozen. Piramideschuim bestaat doorgaans uit een basis van schuim van enkele centimeters, met hierop schuim punten in de vorm van een piramide. Piramideschuim wordt ook wel eens noppenschuim genoemd. De vormgeving in de vorm van punten of noppen is noodzakelijk voor de akoestiek en ziet er ook nog eens erg mooi uit. Hierdoor wordt geluid zo optimaal mogelijk geabsorbeerd in alle soorten frequenties.

Piramideschuim op maat voor als u afwijkende maten nodig heeft

Piramideschuim kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Het is een populaire methode om bijvoorbeeld de wanden van muziek- of opnamestudio´s te bekleden met piramideschuim. Hiermee voorkomt U galm en uiteraard houdt het ook geluiden tegen, zodat U geen geluidsoverlast geeft. Het gestructureerde oppervlak is tevens esthetisch mooi om te zien. Bij Foamworld kunt U terecht voor piramideschuim. Wij hebben piramideschuim in standaard platen van 120 x 200 centimeter, maar U kunt ook bij ons terecht voor piramideschuim op maat. Heeft U bijvoorbeeld minder grote platen piramideschuim nodig? Wij snijden de platen graag voor u op maat.

akoestiek akoestische schuim piramideschuim noppenschuim studioschuim muziek studio

Piramideschuim op maat laten maken door Foamworld

Wilt Ude akoestiek verbeteren? Voor piramideschuim oftewel akoestische schuim, kunt U terecht bij Foamworld. Voldoen onze standaard laten piramideschuim niet voor uw toepassingen of project? Bij ons kunt U piramideschuim op maat laten maken. Wilt u een grotere of kleinere plaat, moet de basis dikker of minder dik of wilt u bredere punten? Bij ons is dit allemaal mogelijk. Iedereen, particulieren en voor zakelijke projecten kunt U bij ons piramideschuim op maat bestellen. Bezoek onze winkel in Helmond als U meer wilt weten over onze schuimsoorten en dienstverlening of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. 

Matrassen op maat

Een mooi matras in de vorm van de punt van uw boot? Of bijvoorbeeld een frans bed in uw caravan? Ook wieg matrasjes op maat. Wij maken het!

Schuimrubber op maat

Foamworld biedt schuimrubber op maat in talloze mogelijkheden. We snijden hortizontaal, verticaal en contour. Wij zorgen voor een passende oplossing.
beddengoed bedlinnen cinderella dekbedovertrek beddinghouse damai

Over ons

Foamworld staat voor kwaliteit: wij werken enkel met de beste schuimen, schuimrubber, polyether, koudschuim en nog veel meer!

Wij voorzien onze klanten, van de professional tot hobbyist, van deskundig advies en staan garant voor kwalitatief hoogwaardig producten. 

Onze klanten

“Dit vriendelijke stel geeft duidelijk advies en goeie service.
Voor een stevig maar soepel koudschuimmatras v 10 cm dik voor mijn hefbedje in mijn camper was ik hier aan het juiste adres! Fijn proefliggen, meteen op maat gesneden en zo in mijn busje geschoven 🙂
Inmiddels ook mijn zithoekkussens er op maat laten snijden om zelf te bekleden. De rechte randen wilde ik graag rond, dat ging perfect door de uiteinden aan mekaar te plakken met schuimlijmspray. “
Top!

Heleen
Google review

“Ik heb er na waterschade op mijn boot de foam stukken voor mijn bootkussens en de matrassen voor in de punt laten maken. Super geholpen door Linda en ze heeft zelfs geholpen met de afwijking in de mallen die ik had gemaakt. Alles was in een paar weken klaar. Heel erg tevreden over het resultaat. Top.”

Ron
Google review

Foamworld winkel

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 9.00 – 16.00

Correspondentie
Tiendstraat 41
5701 BP Helmond
info@foamworld.nl
0492 – 537 222

Vragen over schuimen?
of één van onze andere producten?

We helpen U graag verder!