Koudschuim matras

Bent u op zoek naar schuim, schuimrubber, polyether, koudschuim, HR-schuim, traagschuim, viscoseschuim, polypress? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij leveren van groothandel tot particulier van professional tot hobbyist. Of het nu gaat om kleine oplages of hele grote voor iedereen een passend aanbod!

Geniet ook van een comfortabele koudschuim matras

schuim schuim op maat schuimrubber sluimrollen koudschuim traagschuim polypress groothandel strip strook profiel isolatie

Het is erg belangrijk om ´s nachts op een matras te slapen die voldoende ondersteuning biedt en comfortabel ligt. Een slecht liggend matras brengt een hoop ongemak met zich mee, slapeloosheid en vooral ook gezondheidsklachten. Hoe comfortabel een matras moet zijn, is zeer persoonlijk en is van diverse factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld of U veel op uw rug of de zij slaapt en uw lichaamsbouw. Een koudschuim matras is tegenwoordig erg populair, dit is niet voor niets. Een koudschuim matras heeft veel positieve eigenschappen, waardoor een goede en ontspannen nachtrust gegarandeerd zijn. Bij Foamworld kunt U diverse afmetingen van een koudschuim matras bestellen, maar ook in afwijkende vormen. Alleen de schuim of inclusief een tijk.

De voordelen van een koudschuim matras bestellen

Door een koudschuim matras te bestellen, maakt u de keuze voor een zeer comfortabel matras. Koudschuim is er in verschillende stevig heden, ventileert goed en vormt zich naar uw lichaam. Toch zult U geen last krijgen van kuilvorming. Koudschuim is vormvast en veert direct weer terug. Dit is ideaal voor mensen die ´s nachts veel draaien, het matras blijft altijd de contouren van het lichaam volgen. Verder heeft koudschuim een open structuur. Hierdoor ademt het matras en heeft deze goede vochtregulerende eigenschappen. Wilt U een koudschuim matras bestellen? Bij Foamworld verkopen wij naast koudschuim op maat, ook kant-en-klaar koudschuim matrassen. Kom daarom eens langs en laat u adviseren. Wilt U een echt goed matras? Kom langs bij Foamworld.

slapen dekbed hoofdkussen matras boxspring matras op maat topper maatwerk

Een koudschuim matras kopen bij Foamworld

Bent U op zoek naar een matras die comfortabel is en u een goede ondersteuning geeft? Heeft U ´s nachts veel last van transpiratie? Een koudschuim matras kopen is dan de oplossing. Met een koudschuim matras van Foamworld, heeft U een matras die zich aanpast aan uw lichaam en vocht op de juiste wijze afvoert. U bent altijd welkom in onze winkel in Helmond om advies te krijgen over matrassen of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Heeft U een koudschuim matras in afwijkende maatvoering nodig? Ook dan bent U welkom voor een koudschuim matras op maat.

Matrassen op maat

Een mooi matras in de vorm van de punt van uw boot? Of bijvoorbeeld een frans bed in uw caravan? Ook wieg matrasjes op maat. Wij maken het!

Schuimrubber op maat

Foamworld biedt schuimrubber op maat in talloze mogelijkheden. We snijden hortizontaal, verticaal en contour. Wij zorgen voor een passende oplossing.
beddengoed bedlinnen cinderella dekbedovertrek beddinghouse damai

Over ons

Foamworld staat voor kwaliteit: wij werken enkel met de beste schuimen, schuimrubber, polyether, koudschuim en nog veel meer!

Wij voorzien onze klanten, van de professional tot hobbyist, van deskundig advies en staan garant voor kwalitatief hoogwaardig producten. 

Onze klanten

“Dit vriendelijke stel geeft duidelijk advies en goeie service.
Voor een stevig maar soepel koudschuimmatras v 10 cm dik voor mijn hefbedje in mijn camper was ik hier aan het juiste adres! Fijn proefliggen, meteen op maat gesneden en zo in mijn busje geschoven 🙂
Inmiddels ook mijn zithoekkussens er op maat laten snijden om zelf te bekleden. De rechte randen wilde ik graag rond, dat ging perfect door de uiteinden aan mekaar te plakken met schuimlijmspray. “
Top!

Heleen
Google review

“Ik heb er na waterschade op mijn boot de foam stukken voor mijn bootkussens en de matrassen voor in de punt laten maken. Super geholpen door Linda en ze heeft zelfs geholpen met de afwijking in de mallen die ik had gemaakt. Alles was in een paar weken klaar. Heel erg tevreden over het resultaat. Top.”

Ron
Google review

Foamworld winkel

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 9.00 – 16.00


Correspondentie
Tiendstraat 41
701 BP Helmond
info@foamworld.nl
0492 – 537 222

Vragen over schuimen?
of één van onze andere producten?

We helpen U graag verder!