Geluidsisolatie noppenschuim

Bent U op zoek naar schuim, schuimrubber, polyether, koudschuim, HR-schuim, traagschuim, viscoseschuim, polypress, akoestische schuim, piramide schuim, noppenschuim?

Dan bent U bij ons op het juiste adres, wij leveren van groothandel tot particulier van professional tot hobbyist. Of het nu gaat om kleine oplages of hele grote voor iedereen een passend aanbod!

Bereik een uitstekende geluidsisolatie met noppenschuim

akoestiek akoestische schuim piramideschuim noppenschuim studioschuim muziek studio

Zijn er ruimtes die een betere akoestiek verlangen of waar geluidsisolatie nodig is om geluidsoverlast te voorkomen? Voor geluidsisolatie is noppenschuim het beste materiaal om te gebruiken. Noppenschuim, ook wel piramideschuim genoemd, heeft als kenmerk dat de basis wordt gevormd door een laag schuim van enkele centimeters, met hierop een schuimstructuur met punten oftewel noppen. Deze structuur is noodzakelijk voor het zo optimaal mogelijk absorberen van geluiden. Er zijn verschillende toepassingen waar u voor geluidsisolatie noppenschuim kunt toepassen. Denk aan een kantoor waar U te maken heeft met een slechte akoestiek of een opnamestudio waar geen galm mag ontstaan en waar externe geluiden uitgebannen moeten worden.

Noppenschuim voor geluidsisolatie in de gewenste afmetingen

Wilt u noppenschuim voor geluidsisolatie aanschaffen? Dan kunt U hiervoor terecht bij Foamworld. Wij maken standaard platen met noppenschuim voor geluidsisolatie en met een afmeting van 120×200 centimeter. Onze noppenschuim platen zijn opgebouwd uit een basis van 2 centimeter met hierop de punten van 3,5 centimeter. Heeft andere behoeftes rondom geluidsisolatie? Dan is het mogelijk om te kiezen voor noppenschuim op maat. Wij kunnen noppenschuim voor geluidsisolatie ook in andere afmetingen maken. Heeft U bepaalde wensen rondom de dikte van de basis of de vormgeving van de punten? Neem dan gerust contact met ons op, er is veel mogelijk.

akoestiek akoestische schuim piramideschuim noppenschuim studioschuim muziek studio

Voor geluidsisolatie met noppenschuim op maat naar Foamworld

Heeft U specifieke afmetingen of diktes nodig voor noppenschuim om de beste geluidsisolatie te bereiken? Neem dan contact op met Foamworld. Bij ons kunt U voor geluidsisolatie, noppenschuim op maat bestellen. U bent altijd welkom in onze winkel in Helmond om uw wensen te bespreken. Dit kan ook telefonisch of per e-mail, dus schroom niet om ons te contacteren. Wij leveren uw noppenschuim op maat door heel Nederland en België. wij leveren voor geluidsisolatie ook andere schuimsoorten dan noppenschuim. Informeer bij ons bijvoorbeeld over de mogelijkheden van Polypress. Ook hiermee bereikt U een uitstekende geluidsisolatie.

Matrassen op maat

Een mooi matras in de vorm van de punt van uw boot? Of bijvoorbeeld een frans bed in uw caravan? Ook wieg matrasjes op maat. Wij maken het!

Schuimrubber op maat

Foamworld biedt schuimrubber op maat in talloze mogelijkheden. We snijden hortizontaal, verticaal en contour. Wij zorgen voor een passende oplossing.
Foamworld winkel overzicht fournituren schuimen koudschuim matrassen dekbedden hoofdkussens lekker slapen slaapspecialist schuimverwerken schuimspecialist

Over ons

Foamworld staat voor kwaliteit: wij werken enkel met de beste schuimen, schuimrubber, polyether, koudschuim en nog veel meer!

Wij voorzien onze klanten, van de professional tot hobbyist, van deskundig advies en staan garant voor kwalitatief hoogwaardig producten. 

Onze klanten

“Dit vriendelijke stel geeft duidelijk advies en goeie service.
Voor een stevig maar soepel koudschuimmatras v 10 cm dik voor mijn hefbedje in mijn camper was ik hier aan het juiste adres! Fijn proefliggen, meteen op maat gesneden en zo in mijn busje geschoven 🙂
Inmiddels ook mijn zithoekkussens er op maat laten snijden om zelf te bekleden. De rechte randen wilde ik graag rond, dat ging perfect door de uiteinden aan mekaar te plakken met schuimlijmspray. “
Top!

Heleen
Google review

“Ik heb er na waterschade op mijn boot de foam stukken voor mijn bootkussens en de matrassen voor in de punt laten maken. Super geholpen door Linda en ze heeft zelfs geholpen met de afwijking in de mallen die ik had gemaakt. Alles was in een paar weken klaar. Heel erg tevreden over het resultaat. Top.”

Ron
Google review

Foamworld winkel

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 9.00 – 16.00

Correspondentie
Tiendstraat 41
5701 BP Helmond
info@foamworld.nl
0492 – 537 222

Vragen over schuimen?
of één van onze andere producten?

We helpen U graag verder!